Stilarter

Herunder kan du læse lidt mere omkring de forskellige stilarter jeg arbejder med. Samtidig kan du klikke på de forskellige stilarter, her vil du få mulighed for at se nogle af de værker jeg har lavet indenfor hvert område gennem tiden.

Jeg har I 6 år arbejdet med black&grey realisme. Ved realisme skal det forstås, at der arbejdes efter billeder, som jeg har sat sammen til et design. Derfor skal der forefindes gode referencebilleder. Jeg laver det meste i realisme – dog ikke personlige portrætter som forældre, børn, bedsteforældre mm. Kendte laver jeg meget gerne portrætter af samt dine kæledyr.

Jeg er en af de danske topartister når det kommer til ornamental, som betyder mønster-tatoveringer. Her arbejder jeg primært med geometri samt mandala. Jeg laver desværre ikke håndtegnet nordisk mønster, polynesisk, maui og lignende stammetatoveringer.

Som en af de få danske artister, har jeg specialiseret mig i anime samt cartoon tatoveringer. Dette er noget jeg elsker at lave, og skal jeg tegne i min fritid er det også denne stilart jeg tegner primært efterhånden.

Udover de førnævnte stilarter laver jeg også fineline,  der er kendetegnet af de fine linjer, lette og luftige motiver og generelt tatoveringer med et ”lettere” look. 

Language »